Voor en door fanatici in de RC hobby

In de wintermaanden is het sinds een aantal jaar mogelijk om eens in de maand met je RC auto te komen rijden in de Kraanvogel in Eersel. De opkomst groeit elk jaar, wat bevestigd dat er veel mensen in onze regio zijn die deze hobby uitoefenen. In de zomermaanden gaat “ieder-voor-zich” een bospad of parkeerplaats zoeken om te rijden. Dat kan toch veel leuker? en juist dat is de start geweest van MAC de Kempen!

Op een gezellige manier je hobby uitoefenen, samen op een uitdagend circuit rijden en misschien zelfs meedoen aan clubkampioenschappen! Daarnaast willen we meer mensen enthousiast maken voor de hobby, het delen van kennis en elkaar helpen staat dan ook centraal. Of je nu jong, oud, ervaren of onervaren bent: bij MAC de Kempen zit je goed!

Eind 2013 hebben Sam Peperkoorn, Cees Jansen, Geert Donkers en Richard Rijsterborgh samen een bestuur gevormd en met de gemeente in gesprek gegaan om locatie te realiseren. De gemeente Eersel heeft op sportpark De Meer in Duizel ruim 2400 m2 aan MAC de Kempen beschikbaar gesteld om de circuits te realiseren.